Avdelning

Kontorsstädning

Connect

En del av Vardagsfrid är också kontorsstädning. Det innebär att vi har företag som kunder som vill att vi är där regelbundet och skapar en ren och fräsch känsla för deras medarbetare. Vi arbetar hela tiden på att bli bättre på det vi gör. Tycker du om att ge och få feedback? Ordning och reda? Eget ansvar? Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Företagskulturen hos oss bygger på öppenhet, prestigelöshet och kreativitet.
Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Varför jobba med oss?

 • Karriärmöjligheter

  Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som person. Genom att lyssna på dig som medarbetare, hur du vill växa inom företag skapar vi möjlighet till att göra karriär inom Vardagsfrid.

 • Internutbildningar

  Vi har flera utbildningar inom företag med olika inriktningar för att du som medarbetare ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

 • Feedbackkultur

  Vi vill skapa en stimulerande miljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Det gör vi genom att skapa en feedbackkultur där vi tar och ger feedback till varandra dagligen. Har du gjort ett bra jobb är det viktigt att du får höra det, av din chef och medarbetare.

 • Det är kul!

  Genom roliga konferenser, teambuildingövningar och afterworks skapar vi en rolig arbetsplats. Vi skrattar mycket och har kul tillsammans vilket är en viktig faktor för att trivas på ett arbete.

Sturegatan 33a
172 31 Sundbyberg Vägbeskrivning info@vardagsfrid.se 010 – 516 43 00 Se sida

Västerås

722 12 Västerås Vägbeskrivning info@vardagsfrid.se 010-516 43 00

Jobbar du redan på Vardagsfrid AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vardagsfrid.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor