Avdelning

Hemstädning

Connect

Vardagsfrid är delade i flera olika städteam, varje team arbetar i en del av Stockholm som består av städare, kvalitetskontrollerare och områdeschef. Du trivs hos oss om du tycker om att ta eget ansvar och ge riktigt bra service till kunden.
Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör. Alla är med och hjälper till, kommer med idéer och tankar. Kan vi arbeta på ett annat sätt för att kunden ska bli mer nöjd eller att du ska trivas bättre på jobbet?
För att lära känna varandra bättre hittar vi på saker tillsammans ibland; yoga, afrikansk dans, tipsrunda eller bowling är några exempel.
Vi har internutbildningar och ser till att du får den kunskap du behöver för att utföra arbetet hos oss!

Arbetsplats och kultur

Företagskulturen hos oss bygger på öppenhet, prestigelöshet och kreativitet.
Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Varför jobba med oss?

 • Karriärmöjligheter

  Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som person. Genom att lyssna på dig som medarbetare, hur du vill växa inom företag skapar vi möjlighet till att göra karriär inom Vardagsfrid.

 • Internutbildningar

  Vi har flera utbildningar inom företag med olika inriktningar för att du som medarbetare ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

 • Feedbackkultur

  Vi vill skapa en stimulerande miljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Det gör vi genom att skapa en feedbackkultur där vi tar och ger feedback till varandra dagligen. Har du gjort ett bra jobb är det viktigt att du får höra det, av din chef och medarbetare.

 • Det är kul!

  Genom roliga konferenser, teambuildingövningar och afterworks skapar vi en rolig arbetsplats. Vi skrattar mycket och har kul tillsammans vilket är en viktig faktor för att trivas på ett arbete.

Sturegatan 33a
172 31 Sundbyberg Vägbeskrivning info@vardagsfrid.se 010 – 516 43 00 Se sida

Västerås

722 12 Västerås Vägbeskrivning info@vardagsfrid.se 010-516 43 00

Jobbar du redan på Vardagsfrid AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vardagsfrid.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor